İTÜ Uluslararası Öğrenci Kulübü İTÜ Bees, Üniversitemize yeni kayıt yaptıran uluslararası öğrencilerle bir araya gelmek adına 10 Kasım 2021 Çarşamba günü bir tanışma toplantısı düzenledi. Uluslararası öğrenci kulübü danışmanı Öğr.Gör. Pelin Helvacı, kulüp başkanı Abdulbar Aqrah, kulüp başkan yardımcıları ve ülke temsilcisi öğrencilerinin hazır bulunduğu tanışma toplantısına Üniversitemizdeki uluslararası öğrenciler de iştirak etti. Uluslararası İlişkiler Ofisi Sorumlusu Gülben Demir ve Uluslararası Öğrenci Ofisi Sorumlusu Ferhat Çakıröz’ün de katılım gösterdiği toplantıda, kulüp başkanı ve başkan yardımcıları tarafından kulüp hakkında bilgiler, kulübün gerçekleştirdiği etkinlikler, kulübün hedefledikleri gibi pek çok bilgi verilerek uluslararası öğrencilerin kulübe katılmasının önemine değinildi.

Uluslararası İlişkiler Ofisi Sorumlusu Gülben Demir ve Uluslararası Öğrenci Ofisi Sorumlusu Ferhat Çakıröz, hem kulübe hem de katılımcı öğrencilere ofislerin hangi konularda çalıştığı, öğrencilere hangi alanlarda destek olunduğu ve kulübün bundan sonraki etkinliklerinde de kulübe ve öğrencilere destek olacaklarını aktaran kısa bir tanıtıcı sunum gerçekleştirdi.

İTÜ Uluslararası Öğrenci Kulübünün etkinliğinin sonunda karşılıklı memnuniyetler dile getirilerek toplantı sonlandırıldı.